Postkasser for borettslag og sameier

postkasser

Valg av postkasser er en viktig beslutning for alle borettslag og sameier. Både estetikk, funksjonalitet og sikkerhet spiller en viktig rolle. Hos Servicegruppen AS tilbyr vi Norgeskassa – en serie postkasser av høy kvalitet, designet for å møte alle dine behov. I denne artikkelen skal vi utforske hvilke typer postkasser vi tilbyr, og hvordan du kan velge riktig postkasse for ditt borettslag eller sameie.

Hvilke typer postkasser tilbyr vi?

Norgeskassa er en serie høykvalitets, rustfrie postkasser laget av 1,5 mm brennlakkert aluminium, produsert i Norge. Postkassene tilfredsstiller alle krav fra Posten Norge AS og er tilgjengelige i flere farger. Her er de fire modellene vi tilbyr:

ALS

ALS modellen av postkasser

ALS-modellen er vår standard postkasse som kombinerer robusthet og pålitelighet. Denne modellen passer perfekt for både mindre borettslag, og private boliger som ønsker en solid og sikker postkasse.

ALS Kompakt

ALS kompakt modellen av postkasser

For de som har begrenset plass, er ALS Kompakt-modellen det beste valget. Denne kompakte postkassen tilbyr samme sikkerhet og funksjonalitet som standardmodellen, men i en mindre størrelse.

MEGA

Norskproduserte postkasseanlegg, NORGESKASSA MEGA modeller
Norgeskassa Mega i standard farger

MEGA-modellen er ideell for større borettslag og sameier som krever ekstra kapasitet. Denne modellen er romslig og kan håndtere store mengder post, noe som gjør den til en favoritt blant større eiendommer.

VILLA

NORGESKASSA VILLA
SPESIALFARGE SORT

VILLA-modellen kombinerer stil og funksjonalitet perfekt. Denne modellen er designet for moderne eiendommer som krever en elegant, men robust løsning for postmottak.

Hvordan velge riktig postkasse for ditt behov?

Vurder behov og kapasitet

Når du skal velge riktig postkasse, er det viktig å vurdere behovene til ditt borettslag eller sameie. Hvis du håndterer store mengder post, kan MEGA-modellen være ideell. For mindre områder, derimot, kan ALS eller ALS Kompakt være bedre alternativer.

Sikkerhet og kvalitet

Alle våre Norgeskassa-modeller kommer med dirkesikre låser, noe som gir ekstra beskyttelse mot tyveri. Laget av rustfri aluminium, er disse postkassene også svært holdbare og har livstidsgaranti mot rust.

Estetikk og tilpassningsmuligheter

Postkassens design og fargevalg kan ha stor betydning for eiendommens utseende. Våre postkasser er tilgjengelige i flere farger, og kan tilpasses for å passe stilen til ditt borettslag eller sameie. Vi tilbyr også et bredt utvalg av ekstrautstyr som tak, skråtak, postkassestativ og digitale navneskilter. Les mer om våre produkter på servicegruppen.no

Monteringsvennlighet

Våre postkasser er designet for enkel montering og kan brukes både innendørs og utendørs. Dette gir stor fleksibilitet og gjør det enkelt å finne en passende løsning uavhengig av hvor postkassen skal plasseres.

Kontakt oss

Servicegruppen AS er dedikert til å hjelpe deg med å finne den perfekte postkasseløsningen for ditt borettslag eller sameie. Vi tilbyr postkasser som er både funksjonelle, sikre og estetisk tiltalende.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål. Vi er her for å hjelpe deg: salg@servicegruppen.no tel: 911 65 861.

Med Norgeskassa får du en postkasse som ikke bare møter alle krav fra Posten Norge AS, men som også gir en stilfull og bærekraftig løsning for ditt borettslag eller sameie. Gjør et kvalitetsvalg i dag med postkasser fra Servicegruppen AS.